Niet gevonden wat je zoekt? De artikelen in onze webshop zijn slechts een fractie van ons aanbod! Aarzel niet en bezoek vrijblijvend onze winkel!

Op zoek naar een nieuwe bril?

zaakvoerder Diederik Van Assche (rechts) & zijn medewerker Gert-Jan

Bij Ninoptics in Ninove vind je ongetwijfeld dé bril die bij je past. Je kan er kiezen uit meer dan 1000 optische brillen, van gouden juweelbrillen tot coole kinderbrillen. Zonder de meer dan 500 modieuze en sportieve zonnebrillen te vergeten. 

Kid’s corner: grote keuze voor het kleine volkje

Ninoptics denkt ook aan de kleintjes. Het aanbod van brillen voor coole kids is uniek in de streek. Vijf jaar geleden breidde Ninoptics uit met een kleurige kids corner. Op die manier kwam het groot aanbod kinderbrillen waarvoor deze Ninoofse zaak bekend is, beter tot zijn recht. In deze cosy afdeling kunnen kids kiezen uit meer dan 200 kindermodellen, van flashy tot discreet. En omdat een ongelukje tijdens het sporten of op de speelplaats snel gebeurd is, vervangt Ninoptics gratis een gebroken veer of voorstuk.

Keuze, kwaliteit en klantvriendelijkheid: dat is Ninoptics in een notendop

Het is een drempelloze zaak waar je vriendelijk onthaald wordt. Het gigantische aanbod zorgt nooit voor keuzestress.  Bij een kopje koffie peilen zaakvoerder Diederik Van Assche en zijn medewerker Gert-Jan naar je wensen. Brillen worden uitgehaald en gepast en nog eens vergeleken tot de geknipte bril overblijft. Daarna volgt de keuze van de glazen die van de beste kwaliteit op de markt zijn. Ninoptics is immers een erkend Varilux-center met alle bijkomende voordelen: de eerste drie jaar na aankoop geniet je een verzekering tegen glasbreuk.  En uiteraard is er ook de persoonlijke topservice waarvoor Ninoptics bekend staat.

Van high fashion tot luxe klassiekers

Graag een tijdloze bril om jarenlang van te genieten of liever de nieuwste creatie van een luxe modemerk? Ninoptics biedt kwaliteit voor elk budget en elke smaak en volgt de trends op de voet. Je vindt er klinkende namen zoals Chanel – dat Ninoptics exclusief verdeelt in de streek – Dior, Prada, tal van andere modemerken en uitgepuurde designerbrillen. Voor wie droomt van de ultieme juweelbril zijn er de 18-karaats gouden brillen van Lindberg Precious.

Toch liever lenzen? Bij Ninoptics kan je ook terecht voor kwaliteitslenzen van de nieuwste generatie, met de bijhorende service en regelmatige controles.

Goed zicht op de fiets

Diederik is een echte wielerfanaat en dat merk je aan de ingekaderde, gesigneerde wielertruitjes aan de muur die elk hun eigen verhaal hebben Ze komen van Greg Van Avermaet, Tom Van Asbroeck, Frederik Backaert en Laurens De Plus, voor wie Ninoptics een bril gepimpt heeft in de kleuren van zijn fiets, speciaal voor de Spelen in Rio. Ninoptics heeft immers een ruim gamma koersbrillen van Oakley die op vraag kunnen gecustomized worden. Ze bestaan zowel in dames- als in herenversie en kunnen ook op sterkte geleverd worden. Dit geldt trouwens ook voor alle zonnebrillen.

Speciaal voor komende winter biedt Ninoptics de zonneglazen op sterkte gratis aan bij aankoop van een optische bril en een zonnebril. Ideaal voor wie in de winter warme oorden opzoekt.

new lay-out

Hoe gebruik je onze website?

 • 1ste stap
  op zoek naar een nieuwe montuur?

  vindt de montuur die bij u past in ons uitgebreid gamma

 • 2de stap
  een nieuwe montuur pas je eerst virtueel

  linksonder op "virtual mirror" klikken

 • 3de stap
  reserveer uw selectie monturen

  maak een afspraak in onze winkel

 • laatste stap
  kom passen in onze winkel

  geniet van ons professioneel advies!

Op zoek naar een leuk cadeau?

Een bril of zonnebril uitzoeken voor iemand is niet eenvoudig, daarom bied NINOPTICS je de mogelijkheid om online een cadeaubon te bestellen. 

Bezoek ons

NINOPTICS
Brusselstraat 64
9400 Ninove
Tel 054 32 29 12
E-mail info@ninoptics.be
Di - Vr 9u30 - 18u30
Za 9u30 - 18u