Niet gevonden wat je zoekt? De artikelen in onze webshop zijn slechts een fractie van ons aanbod! Aarzel niet en bezoek vrijblijvend onze winkel!

Horen

Horen is essentieel voor ons sociale leven, zelfexpressie en zelfvertrouwen, en uiteindelijk voor onze gezondheid. Horen is verbinden met anderen en met de wereld om je heen.

Hooroplossingen

Merk je dat je gehoor steeds achteruit gaat? Gehoorverlies treedt bijna altijd geleidelijk op. In het begin merk je niet eens dat je minder goed bent gaan horen en is het vaak je omgeving die je er als eerste op wijst dat je gehoor achteruitgaat. Gelukkig is er in de meeste gevallen een goede oplossing om je gehoor te verbeteren.

Bij Audika kan je terecht voor verschillende soorten hooroplossingen. Op basis van jouw noden en wensen gaat Céline samen met jou op zoek naar de geschikte hooroplossing.

Met de gratis online hoortest van Audika van Audika kan je bepalen of een bezoekje aan een hoorcentrum nodig is. Is dat het geval, dan maak je snel en vrijblijvend een afspraak bij ons. Céline – audiologe bij Audika – helpt je graag verder met deskundig advies.

Wist je trouwens dat je een goede daad verricht als je je gehoor laat testen? Want vanaf 400 uitgevoerde hoortesten schenkt Audika een hoorapparaat aan iemand die er omwille van financiële redenen geen toegang toe heeft. Zo maakt jouw gehoor een verschil, voor jezelf en voor een ander.

Céline staat je graag bij met advies over de juiste oplossing voor je gehoor. Je kan bij haar terecht op donderdag van 09.00 tot 18.30 en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Oordoppen op maat

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van lawaaigerelateerd gehoorverlies als gevolg van hun werk of door via een koptelefoon naar te harde muziek te luisteren. Hoe harder het geluid en hoe langer je eraan wordt blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Daarom biedt Audika zowel universele oordoppen als oordoppen op maat om je gehoor te beschermen.

AUDIKA

Kleine details kunnen een groot verschil maken

Daar is Audika van overtuigd. Zij geloven dat nuances het leven de moeite waard maken. Ze maken elk klein moment uniek. Om diezelfde reden is een gehoorverlies nooit alleen een gehoorverlies. Het heeft ook een impact op je levenskwaliteit. Want als je gehoor vermindert, dan mis je heel wat mooie, unieke momenten.

Daarom is hoorzorg bij Audika erg individueel en even uniek als je gehoor. De audiologen doen er alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden voor je individuele gehoorprobleem. Een oplossing die perfect bij jou en je levensstijl past. Want beter horen betekent in veel gevallen weer actief mee kunnen doen aan je sociale leven.

Tinnitus

Audika is trotse partner van ON-GEHOORD, het expertisecentrum voor tinnitus (oorsuizen) en hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid). Mensen die last hebben van tinnitus of hyperacusis krijgen veel te vaak de boodschap dat ze er maar mee moeten leven. Daarom werd ON-GEHOORD opgericht. Zij willen je niet met je kwaal leren leven, maar je er juist van af helpen. De audiologen van Audika kunnen pesonen met tinnitus of hyperacusis op een juiste manier begeleiden.

Hoe gebruik je onze website?

 • 1ste stap
  op zoek naar een nieuwe montuur?

  vindt de montuur die bij u past in ons uitgebreid gamma

 • 2de stap
  een nieuwe montuur pas je eerst virtueel

  linksonder op "virtual mirror" klikken

 • 3de stap
  reserveer uw selectie monturen

  maak een afspraak in onze winkel

 • laatste stap
  kom passen in onze winkel

  geniet van ons professioneel advies!

Op zoek naar een leuk cadeau?

Een bril of zonnebril uitzoeken voor iemand is niet eenvoudig, daarom bied NINOPTICS je de mogelijkheid om online een cadeaubon te bestellen. 

Bezoek ons

NINOPTICS
Brusselstraat 64
9400 Ninove
Tel 054 32 29 12
E-mail info@ninoptics.be
Di - Vr 9u30 - 18u30
Za 9u30 - 18u