Niet gevonden wat je zoekt? De artikelen in onze webshop zijn slechts een fractie van ons aanbod! Aarzel niet en bezoek vrijblijvend onze winkel!

Fietsbrillen op sterkte

Wanneer je het hebt over maatwerk, dan geldt dat zeker ook voor fietsbrillen op sterkte. Want wat is er belangrijker dan een stel glazen dat perfect op jouw ogen is afgesteld?

Goed nieuws! Brildragers kunnen tegenwoordig met stijl de fiets op. De tijd dat ze zich een ‘paria’ voelden, is voorbij. We hebben een antwoord in huis in de vorm van geslepen glazen op sterkte. Beslis je om te investeren in een sportbril op sterkte, dan ga je sowieso best langs bij een vakman. Wij als gespecialiseerde zaak helpen je op weg. Koop dus niet online maar kom langs bij Ninoptics die van wanten weet en de opmeting van je ogen perfect doet zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Want een enorm hoog draagcomfort, een perfect zichtveld, weinig of geen beperkingen in lenskeuze: dat zijn toch de dingen die je als fietsende brildrager verlangt. Tot binnenkort…

Hoe gebruik je onze website?

 • 1ste stap
  op zoek naar een nieuwe montuur?

  vindt de montuur die bij u past in ons uitgebreid gamma

 • 2de stap
  een nieuwe montuur pas je eerst virtueel

  linksonder op "virtual mirror" klikken

 • 3de stap
  reserveer uw selectie monturen

  maak een afspraak in onze winkel

 • laatste stap
  kom passen in onze winkel

  geniet van ons professioneel advies!

Op zoek naar een leuk cadeau?

Een bril of zonnebril uitzoeken voor iemand is niet eenvoudig, daarom bied NINOPTICS je de mogelijkheid om online een cadeaubon te bestellen. 

Bezoek ons

NINOPTICS
Brusselstraat 64
9400 Ninove
Tel 054 32 29 12
E-mail info@ninoptics.be
Di - Vr 9u30 - 18u30
Za 9u30 - 18u